Cmap data and folder lost -- what did I do?

Having problems with IHMC CmapTools in the Cloud? Think you have found a bug? Let us know!
Post Reply
Paulv
Posts: 1
Joined: Mon May 04, 2015 4:56 pm

Cmap data and folder lost -- what did I do?

Post by Paulv » Mon May 11, 2015 3:42 pm

Very new to Cmap and using CmapTools Cloud to get going and liking what I am seeing.
Was cruising along about 1.5 hours in when poof data in file I was working on went way and the folder it was in reverted to Untilted-0.
Cmap file is in the folder but seems to be empty despite doing multiple saves during the build process (I think, remotely possible that I didn't).
This happened circa Thursday 5/7/15 5:00 PM EST.
At the time I was attempting to sort out how to add resource links so generally clicking around.
Any ideas on what I could have done to cause that?
Thanks.
Paul

cmapadmin
Site Admin
Posts: 626
Joined: Sat Dec 13, 2008 2:22 pm

Re: Cmap data and folder lost -- what did I do?

Post by cmapadmin » Wed May 13, 2015 8:25 am

We are having some issues with timeouts, but this should only happen if you stop using the site for over 1/2 an hour. Was this the case? If you were saving the Cmap it should show in your folder. We'll look into it.

You need to login to the site again.

To link a resource, drag and drop it to the concept (select Cmaps & Resources tab on the left side of the screen so you can do the drag-and drop).

cmapadmin
Site Admin
Posts: 626
Joined: Sat Dec 13, 2008 2:22 pm

Re: Cmap data and folder lost -- what did I do?

Post by cmapadmin » Wed May 13, 2015 10:28 am

After you logged in again, what name did the folder have?

Can you send us by message the email address you use to access the Cmap Cloud so we can take a look at it?

Thanks.

Post Reply