Help! LDAP, permissions error when making a folder.

Having problems with IHMC CmapServer? Think you have found a bug? Let us know!
Forum rules
Before you post a problem or bug, please be sure you have included the version number of IHMC CmapServer, the operating system and version, the amount of RAM, and any other information that allows us to be able to replicate the problem you are having. (i.e. what were you doing when the problem occur? were you running another program (application) by the time you have the problem?)
Xthorvald
Posts: 14
Joined: Thu Aug 27, 2015 4:49 am

Re: Help! LDAP, permissions error when making a folder.

Post by Xthorvald » Tue Sep 08, 2015 1:04 am

it seams that i dont have the authentication to download from the link you send :)
i also tried to conntect through FileZilla :)


Xthorvald
Posts: 14
Joined: Thu Aug 27, 2015 4:49 am

Re: Help! LDAP, permissions error when making a folder.

Post by Xthorvald » Wed Sep 09, 2015 12:46 am

ok none of thouse links Works :( it just download a html file, and the link is alittle obscured, .exe is not a part of the link.

for the FTP: here are some exambles :)

Filezilla
(tried both with my username and without any at all)
Image
it just say it coulden connect Econnrefused in the anonymous login and with my use it just say "error 530 login authentication failed"

Windows FTP
Windows FTP (i came alittle closer to actually open the directory :)
Image

Chrome
when pressing on both the FTP link and the new link i get this in chrome:
Image

Firefox
i get to download the 2 new file links, but it turned out it just download a 1kb item and not the exe on 90+ mb
Image´

Sorry to be so troublesome :D hehe

Xthorvald
Posts: 14
Joined: Thu Aug 27, 2015 4:49 am

Re: Help! LDAP, permissions error when making a folder.

Post by Xthorvald » Wed Sep 09, 2015 1:24 am

and Explorer:
with the last 2 link
Image

cmapadmin
Site Admin
Posts: 567
Joined: Sat Dec 13, 2008 2:22 pm

Re: Help! LDAP, permissions error when making a folder.

Post by cmapadmin » Wed Sep 09, 2015 9:15 am

Strange.... send me as Message with your email address and we'll send you the files some other way.

Xthorvald
Posts: 14
Joined: Thu Aug 27, 2015 4:49 am

Re: Help! LDAP, permissions error when making a folder.

Post by Xthorvald » Fri Sep 11, 2015 12:58 am

Thanks. now i have downloaded the files :) will return back when i have had time to install the server Again :)

Xthorvald
Posts: 14
Joined: Thu Aug 27, 2015 4:49 am

Re: Help! LDAP, permissions error when making a folder.

Post by Xthorvald » Tue Sep 15, 2015 2:51 am

sorry for the wait. ive now installed the new server install and i seam to run into the same problem. if i run mixed mode i can easy add people from the DC (can search all the users) even if i add them they can't edit permission or the files inside the folders (i set them as admin).

when i choose to run ldap ONLY i get an error

Image

So overview:
i can add users from AD to a folder if i run mixed mode (im guessing im logging in as an cmap user even if i type "via\username") via.dk is our domain, but i can't edit permission or the files when i try to login with that user.

when running Ldap only (user.authentication=authentication.ldap)
then i can do a thing....
and if i look at the site permission i recieve the following error
Image

use the same setup as the config before....

Regards xThorvald

Xthorvald
Posts: 14
Joined: Thu Aug 27, 2015 4:49 am

Re: Help! LDAP, permissions error when making a folder.

Post by Xthorvald » Tue Sep 15, 2015 2:53 am

and one thing. it seam that the beta you Guys gave me, shuts down so i can't use the admin or the server Tool?

Marked below
Image

cmapadmin
Site Admin
Posts: 567
Joined: Sat Dec 13, 2008 2:22 pm

Re: Help! LDAP, permissions error when making a folder.

Post by cmapadmin » Tue Sep 15, 2015 4:21 pm

We've uploaded new versions to the same location. Try with these ones.

These are internal versions and they do not work with the AdminTool.

Xthorvald
Posts: 14
Joined: Thu Aug 27, 2015 4:49 am

Re: Help! LDAP, permissions error when making a folder.

Post by Xthorvald » Wed Sep 16, 2015 7:15 am

i have installed the new version.

right now it is in "LDAP ONLY"

and it Works! :) so nice!

is the only way CMAP can accept the Groups that the Object class has to be "Groupofnames"

THANKS ALOT for the hardwork you Guys put into this :) im greatful

Post Reply