Problem with save new style from myp unter win10.

Having problems with IHMC CmapTools? Think you have found a bug? Let us know!
Forum rules
Before you post a problem or bug, please be sure you have included the version number of IHMC CmapTools, the operating system and version, the amount of RAM, and any other information that allows us to be able to replicate the problem you are having. (i.e. what were you doing when the problem occur? were you running another program (application) by the time you have the problem?)
Post Reply
boris177
Posts: 2
Joined: Wed Jan 27, 2021 7:24 am

Problem with save new style from myp unter win10.

Post by boris177 »

There is no possibility to save own new style of object in Cmap tools V6.03 and 6.04 unter win10. Unter win 8.1 all is fine.
See picture in atachement.
Obrázek1.jpg
Any idea?

Thanks for help.
cmapadmin
Site Admin
Posts: 729
Joined: Sat Dec 13, 2008 2:22 pm

Re: Problem with save new style from myp unter win10.

Post by cmapadmin »

We didn't get the image you sent. Please email it to cmapsupport@ihmc.us (we limit the attachment of images to new users to avoid porn).

We recommend that you switch to using Templates instead of Styles -- try them.

Second, in the Preferences, under Cmap Editing, make sure that "Show Named Styles in the Style Palette" is selected. This is now an option since we recommend using Templates.
boris177
Posts: 2
Joined: Wed Jan 27, 2021 7:24 am

Re: Problem with save new style from myp unter win10.

Post by boris177 »

Solved. Thank you very much. Anyway, I sent a picture - what the problem was.

Other question for Styles - Is there any possibility to use named styles (selection from the list) in Cmap Cloud ?
cmapadmin
Site Admin
Posts: 729
Joined: Sat Dec 13, 2008 2:22 pm

Re: Problem with save new style from myp unter win10.

Post by cmapadmin »

No, sorry, its not available in CmapTools in the Cloud (yet).
Post Reply